fbpx

3-DAAGSE BUSINESS BOOTCAMP

Voor iedereen die graag zelfstandig trouwambtenaar wil worden met een jaaromzet van € 30.000 – € 50.000 (of meer)!

Laten we vooropstellen dat jij een sprankelende persoonlijkheid bent, een talent hebt voor spreken en het leuk vindt om op een podium te staan. In dat geval zou jij wel eens een hele goede trouwambtenaar kunnen zijn! 

Deze opleiding

is voor 2 doelgroepen

1. De trouwambtenaar, de echte vakspecialist, die dit al een aantal jaren doet en zijn/haar agenda nu graag echt zou zien volstromen.

2. De carriereswitcher. Iemand met een passie voor spreken en schrijven en graag zijn/haar boterham zou verdienen in de trouwbranche.

Behoor jij tot een van die twee groepen? Dan is de Businessbootcamp iets voor jou! In deze drie dagen leer ik je alles wat je nodig hebt om niet alleen een goede spreker te worden, maar ook nog eens een steady ondernemer! Ik deel alle kennis en kunde die ik de afgelopen jaren verworven heb, en meer! Er komen namelijk ook externe sprekers die jou zullen onderdompelen in een bad vol kennis en kunde. 

de trainers

Eva Schuurman

Eva Schuurman

Mensdoorgronder, woordenwonder. Laat je betoveren door deze kunstenares.
LEES MEER OVER EVA

Daphne de Jong

Daphne de Jong

Daphne is bedrijfsstrateeg, marketing- en brandingsspecialist en daarnaast coach. Ze combineert haar nuchterheid met haar heldere intuïtie.
LEES MEER OVER DAPHNE

Manouk Voermans

Manouk Voermans

Een genius op het gebied van Social Media en Storytelling.
LEES MEER OVER MANOUK

Carina Roemers

Carina Roemers

Presentatrice, spreker en trouwambtenaar en geeft daar ook les in. Ondernemer in hart en nieren met altijd 1 doel: verbinden.
LEES MEER OVER CARINA

we gaan

 • Inzicht in mijn bedrijf, mijn werkwijzen en mijn route naar succes
 • Spreektraining voor beginners en/of gevorderden
 • Alles rondom de ceremonie van A tot Z!
 • Alles over de trouwwereld en belangrijke partijen
 • De Businesstraining Zelfstandig Ondernemer in de Trouwbranche is volledig inbegrepen, inclusief een duidelijke positionering en een heldere strategie. Jij weet precies waar je naartoe wilt en ik ga je helpen de juiste koers te bepalen.
 • Mindset training. Jouw mindset is allesbepalend voor het succes van jouw bedrijf. Dit kun je trainen en dat gaan we dan ook doen. Verheug je er maar alvast op!
 • Een salestraining, zodat jij iedere deal kunt closen.
 • Marketing. Online en offline. Je gaat de deur uit met een persoonlijk marketingplan. Natuurlijk moet je deze zelf nog uitvoeren, maar je weet precies waar je moet beginnen!  

Voorgaande edities

Editie 1 - januari '21

Editie 2 - april '21

WEES OP TIJD

2023 en 2024 worden jaren met extreme drukte in de trouwwereld. Wist je al dat er inmiddels een stuwmeer van bruidsparen is ontstaan, die staan de trappelen om eindelijk te kunnen trouwen?! Ik vrees zelfs dat we een tekort zullen hebben aan goede sprekers!

tarief

Deze 3 daagse vertegenwoordigt een waarde van ruim € 6500. Jij kunt meedoen voor € 3290 ex btw. Dit is inclusief verblijf: 3 dagen in een luxe hotel, met 2 overnachtingen, ontbijt, lunch en diner. Dit is een serieuze investering, maar het zal je helpen naar een jaarlijkse omzet van € 30.000 – 50.000 of meer. Een perfecte investering in jezelf en je bedrijf dus! 

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in, zodat ik weet dat je geinteresseerd bent, dan stuur ik je een filmpje met nog veel meer informatie! Twijfel niet, laat je naam achter, je zit nog nergens aan vast. Ik kijk er naar uit om met je in contact te komen.  

Bas Uijlings

Holy Moly, wat een baas.
Bas is Trouwfotograaf nummer 1 van de wereld (echt!), een expert in zijn vak. Bas en en ik zeggen altijd: Ondernemen is 20% vakmanschap en 80% ondernemerschap en daar hebben wij elkaar dan ook helemaal gevonden!

Bas is een geweldig ondernemer omdat hij alle regels van het ondernemersspel kent. Hij weet alles over zichtbaar worden en blijven, online vindbaarheid, SEO, sales, prijsstrategie en focus. Hij is zeer gepassioneerd en bevlogen. Zijn aandeel in de bootcamp is echt mega inspirerend. Na zijn training staan de deelnemers vrijwel altijd in vuur en vlam.

Kies jij ervoor om spreker te worden? Dan ben je dus een artiest. En artiesten moeten zichzelf als geen ander op de kaart zetten. Bas leert jou hoe!

Bas is onderdeel van iedere Bootcamp van de CR Academy. Bij zowel de normale Bootcamp, als bij de 2.0 variant (voor gevorderden).

Eva Schuurman

Mensdoorgronder, woordenwonder

Een van de belangrijkste sprekers van mijn Bootcamp!

Eva is een beeldend schrijfster, prozaïsch dichtster en spreekt op de mooiste en verdrietigste dagen. Ze schreef teksten voor (en tourde met) Herman van Veen en is al jaren een geweldig trouwambtenaar. Ze studeerde aan de Amsterdamse toneelschool en Kleinkunstacademie en won zelfs de Wim Sonneveldprijs. Eva is naast dat alles ook dichter des Achterhoeks en bestiert een eigen gedichtenhuisje op festivals en feesten. Behalve gedichten maakt ze trouwens ook erg graag dochters, ze heeft er drie ;)

Eva weet hoe belangrijk het is om als spreker ervoor te zorgen dat je publiek binnen 1 minuut van je houdt. Die kunst beheerst zij ook als geen ander, en ze hoeft er niet eens haar best voor te doen. Ik zou zeggen: doe mee met een Bootcamp en laat je betoveren. Deze vrouw zul je nooit meer vergeten.

Daphne de Jong

Daphne is Goud.

Zodra ik haar ontmoette wist ik: Deze vrouw moet een rol binnen mijn Academy krijgen! Daphne is bedrijfsstrateeg, marketing- en brandingsspecialist, maar grappig genoeg is dat maar een fractie van wat zij kan en van wie zij is.

Ze is namelijk ook coach/therapeut. Daphne kan bij je invoelen dus ze weet in no time wat er speelt bij jou. Ze combineert haar nuchterheid met haar heldere intuïtie. Haar trainingen zijn super inhoudelijk en uiterst leerzaam, maar altijd wordt de vertaalslag naar jouw gevoel gemaakt, waarbij je uiteindelijk jezelf vindt en al het geleerde kunt toepassen.

In de 3-daagse Business Bootcamp leert zij je alles over de 12 verschillende archetypes, doen we een persoonlijkheidstest om te zien welk (bedrijfs)type jij bent en maken we een start met het schrijven van jouw pitch. Super gaaf of niet?!

Manouk Voermans

Een genius op het gebied van Social Media en Storytelling. Ik ben trots dat ze onderdeel uitmaakt van de 1e Business Bootcamp! Het tempo van haar masterclasses ligt hóóg, maar dat stelt je wel in staat om in recordtempo veel kennis te vergaren en daarvoor kom je natuurlijk naar de Bootcamp!

Manouk over haar vak: “Social media is de goudmijn van deze eeuw. De mogelijkheden en kansen zijn eindeloos. Het is altijd in ontwikkeling en er is iedere dag weer een nieuwe trend. Oneindig veel FUN als je het mij vraagt. Maar, ik snap dat het ook overweldigend kan zijn en daar kom ik om de hoek!”

Er valt nog veel meer over deze vrouw te vertellen, maar ik zou zeggen: volg haar en doe snel eens mee met een Bootcamp om haar te ontmoeten!

Carina Roemers

 • Onderneemster | In hart en nieren.
  12 jaar ondernemingservaring in de wellness- en fitnessbranche. Stampte in 10 jaar tijd 5 volwaardige sportcentra uit de grond.

 • Trouwambtenaar | Startte op haar 23emet haar bijbaantje als trouwambtenaar. Deze passie liep volledig uit de hand. In 2016 startte ze haar eigen bedrijf. Binnen 3 jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest gevraagde trouwambtenaren van Nederland. Sindsdien zit Carina ieder jaar volgeboekt.

 • CR Academy | In 2020 startte Carina vanuit respons haar eigen Academy en leert zij bevlogen sprekers en schrijvers hoe zij ook succesvol kunnen worden in de trouwwereld. Zeer bekwaam in positionering, strategie en branding. Expert in sales.

 • Presentatrice | Carina is jullie visitekaartje en spraakmaker, de verbindende factor. Dit kan in de rol van presentatrice, dagvoorzitter en voice-over. Dit jaar start Carina haar eigen tv programma bij de regionale omroep.

Vragen of hulp nodig?

Bel 06-144 33 884, mail mij of vul het contactformulier in.