fbpx

Business
Bootcamp 2.0

Al bij de allereerste Bootcamp in januari ’21 werd er geïnformeerd of er ook een 2.0 zou komen. Dat leek me toen al geweldig, en nu is het dan eindelijk zo ver: hij staat gepland!

vul in en ontvang een persoonlijke link met nog meer informatie

Voor wie

Voor iedereen die de 1e bootcamp heeft gevolgd en voor gevorderde trouwambtenaren/ceremoniesprekers.

Waarom

We beloven je per direct meer zichtbaarheid, meer zelfvertrouwen, meer boekingen en nog betere speeches.

feitjes

Wat:                 Business Bootcamp 2.0
Wanneer:         Vrijdag 27 t/m 29 januari ’23
Waar:               Villa Mooi 
Aantal:             12 deelnemers, nog 4 plekken beschikbaar.
Kosten:            € 2990 ex btw

Je krijgt

tal van masterclasses

stip op de horizon

Ondernemerstraining door Daphne de Jong en Carina Roemers. Over doelen stellen in combinatie met jouw werkelijke motivatie + het creëren van een persoonlijk 100 dagen plan + een affirmatie-meditatie.

De magie van de essentie

Door Eva Schuurman. Raak je de kern, dan raak je je bruidspaar!

Schrijf- en spreektraining

Met Robby Busscher. Door middel van een InnerSoundJourney brengt Robby je naar een dieper bewustzijn van waaruit je de mooiste teksten gaat schrijven en daarna natuurlijk ook spreken waarbij we coachen op performance.

Neuromarketing

Door Bas Uijlings. Verkopen aan het juiste deel van het brein. Maar ook over mentale fitheid. Hoe houd je het vol? Ook als het even wat minder gaat?

Videomarketing

Authentiek jezelf zijn. Zichtbaarheid is enorm belangrijk. We gaan je over drempels helpen en je grenzen verleggen.

Maar ook…

Schrijven, spreken, doelen stellen, delen, sparren, eten, drinken en nog veel meer.

de trainers

Eva Schuurman

Eva Schuurman

Mensdoorgronder, woordenwonder. Laat je betoveren door deze kunstenares.
LEES MEER OVER EVA

Daphne de Jong

Daphne de Jong

Daphne is bedrijfsstrateeg, marketing- en brandingsspecialist en daarnaast coach. Ze combineert haar nuchterheid met haar heldere intuïtie.
LEES MEER OVER DAPHNE

Robby Busscher

Robby Busscher

Ik gebruik mijn passies als deel van mijn missie om zoveel mogelijk liefde, verbinding, compassie en lang bekende wijsheden te delen.
LEES MEER OVER BOBBY

Carina Roemers

Carina Roemers

Presentatrice, spreker en trouwambtenaar en geeft daar ook les in. Ondernemer in hart en nieren met altijd 1 doel: verbinden.
LEES MEER OVER CARINA

Ga je mee naar het volgende level?

Meld je gelijk hieronder aan!
Liever nog even bellen? Altijd goed! T: 06-14433884

Ik zou het geweldig vinden om dit nieuwe avontuur samen met jou en de rest van de groep te beleven! Het wordt zeker weten weer onvergetelijk!

Opgeven kan meteen en wel door dit formulier in te vullen:

Bas Uijlings

Holy Moly, wat een baas.
Bas is Trouwfotograaf nummer 1 van de wereld (echt!), een expert in zijn vak. Bas en en ik zeggen altijd: Ondernemen is 20% vakmanschap en 80% ondernemerschap en daar hebben wij elkaar dan ook helemaal gevonden!

Bas is een geweldig ondernemer omdat hij alle regels van het ondernemersspel kent. Hij weet alles over zichtbaar worden en blijven, online vindbaarheid, SEO, sales, prijsstrategie en focus. Hij is zeer gepassioneerd en bevlogen. Zijn aandeel in de bootcamp is echt mega inspirerend. Na zijn training staan de deelnemers vrijwel altijd in vuur en vlam.

Kies jij ervoor om spreker te worden? Dan ben je dus een artiest. En artiesten moeten zichzelf als geen ander op de kaart zetten. Bas leert jou hoe!

Bas is onderdeel van iedere Bootcamp van de CR Academy. Bij zowel de normale Bootcamp, als bij de 2.0 variant (voor gevorderden).

Eva Schuurman

Mensdoorgronder, woordenwonder

Een van de belangrijkste sprekers van mijn Bootcamp!

Eva is een beeldend schrijfster, prozaïsch dichtster en spreekt op de mooiste en verdrietigste dagen. Ze schreef teksten voor (en tourde met) Herman van Veen en is al jaren een geweldig trouwambtenaar. Ze studeerde aan de Amsterdamse toneelschool en Kleinkunstacademie en won zelfs de Wim Sonneveldprijs. Eva is naast dat alles ook dichter des Achterhoeks en bestiert een eigen gedichtenhuisje op festivals en feesten. Behalve gedichten maakt ze trouwens ook erg graag dochters, ze heeft er drie ;)

Eva weet hoe belangrijk het is om als spreker ervoor te zorgen dat je publiek binnen 1 minuut van je houdt. Die kunst beheerst zij ook als geen ander, en ze hoeft er niet eens haar best voor te doen. Ik zou zeggen: doe mee met een Bootcamp en laat je betoveren. Deze vrouw zul je nooit meer vergeten.

Daphne de Jong

Daphne is Goud.

Zodra ik haar ontmoette wist ik: Deze vrouw moet een rol binnen mijn Academy krijgen! Daphne is bedrijfsstrateeg, marketing- en brandingsspecialist, maar grappig genoeg is dat maar een fractie van wat zij kan en van wie zij is.

Ze is namelijk ook coach/therapeut. Daphne kan bij je invoelen dus ze weet in no time wat er speelt bij jou. Ze combineert haar nuchterheid met haar heldere intuïtie. Haar trainingen zijn super inhoudelijk en uiterst leerzaam, maar altijd wordt de vertaalslag naar jouw gevoel gemaakt, waarbij je uiteindelijk jezelf vindt en al het geleerde kunt toepassen.

In de 3-daagse Business Bootcamp leert zij je alles over de 12 verschillende archetypes, doen we een persoonlijkheidstest om te zien welk (bedrijfs)type jij bent en maken we een start met het schrijven van jouw pitch. Super gaaf of niet?!

Robby Busscher

SPREKER | COACH | WOORDKUNSTENAAR

De afgelopen 18 jaar heb ik mezelf ondergedompeld in de wereld van psychologie en spiritualiteit. Het heeft me altijd gefascineerd. Het heeft me geleerd om de wereld anders te bekijken. Ik heb ontdekt dat ik niet altijd de controle heb over een situatie maar dat ik wel de controle heb over hoe ik denk en dat mijn gedachtes en emoties mijn realiteit vormgeven.
Ik heb geleerd over de kracht van liefde, verbinding, dankbaarheid, ons bewustzijn en de grootsheid die in ons schuilt. Stel je eens voor hoe de wereld eruit zou zien wanneer we minder zouden oordelen over onszelf en anderen. 

De wereld veranderen kan ik niet alleen, maar wat ik wel kan doen is mijn verantwoordelijkheid nemen. Met deze reden gebruik ik mijn passies als deel van mijn missie om zoveel mogelijk liefde, verbinding, compassie en lang bekende wijsheden te delen. Ik geloof dat de wereld het hard nodig heeft en voel de roeping om wat ik in mijn leven heb meegekregen, met hart en ziel door te geven.

Carina Roemers

  • Onderneemster | In hart en nieren.
    12 jaar ondernemingservaring in de wellness- en fitnessbranche. Stampte in 10 jaar tijd 5 volwaardige sportcentra uit de grond.

  • Trouwambtenaar | Startte op haar 23emet haar bijbaantje als trouwambtenaar. Deze passie liep volledig uit de hand. In 2016 startte ze haar eigen bedrijf. Binnen 3 jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest gevraagde trouwambtenaren van Nederland. Sindsdien zit Carina ieder jaar volgeboekt.

  • CR Academy | In 2020 startte Carina vanuit respons haar eigen Academy en leert zij bevlogen sprekers en schrijvers hoe zij ook succesvol kunnen worden in de trouwwereld. Zeer bekwaam in positionering, strategie en branding. Expert in sales.

  • Presentatrice | Carina is jullie visitekaartje en spraakmaker, de verbindende factor. Dit kan in de rol van presentatrice, dagvoorzitter en voice-over. Dit jaar start Carina haar eigen tv programma bij de regionale omroep.

Vragen of hulp nodig?

Bel 06-144 33 884, mail mij of vul het contactformulier in.