Marjolein & Freek | Amersfoort

Carina is de absolute top en je wilt haar erbij hebben op je trouwerij! Een betere ceremonieel spreker ga je niet tegenkomen, dus stop maar met zoeken!

De passie en energie spat er bij Carina van af. Vanaf het eerste moment dat wij contact met haar hadden voelde het vertrouwd en wisten wij dat wij een fantastische ceremonie tegemoet gingen. Toen ze bij ons op bezoek kwam was het zo gezellig dat wij helemaal de tijd vergaten. Haar enthousiasme is aanstekelijk en ze heeft een warme persoonlijkheid. Carina is heel ervaren en dat merk je aan alles. Ze denkt mee en begeleidt je in wat je nodig hebt. Ze neemt de tijd en zorgt ervoor dat ze jullie echt leert kennen. Ook neemt zij contact op met familie en vrienden. Daarna zal zij net zo lang schrijven tot zij de voor jullie meest perfecte ceremonie heeft geschreven. Een heel persoonlijke en intieme ceremonie die iedereen zal verrassen, ontroeren en al jullie verwachtingen zal overtreffen! Het absolute hoogtepunt van je trouwerij! Onze gasten hebben het er nog steeds over en zelfs de aanwezige professionals gaven aan nog nooit zo’n geweldige ceremonie te hebben meegemaakt!

Wij zouden Carina met heel ons hart aan iedereen willen aanbevelen! Wat een geweldige vrouw! Het is niet gek dat Carina’s agenda snel vol staat en stellen hun trouwerij zelfs om Carina heen plannen. Beter dan dit ga je simpelweg niet vinden. Maar soms komt er onverwacht een plekje vrij! Wij hadden het geluk haar vier maanden voor ons huwelijk te treffen. Carina’s tarief ligt iets hoger dan dat van anderen, maar is het dubbel en dwars waard. Wij zijn nog steeds super blij dat wij de keuze voor Carina hebben gemaakt!

Contact

Carina Roemers Trouwambtenaar & Ceremoniespreker

Vragen of hulp nodig?