Ray & Carlijn | Haarlem

Net verloofd, op naar een trouwbeurs. Nog helemaal niets vastgelegd. Het enige wat we wel zeker wisten was dat we zelf onze trouwambtenaar wilden uitkiezen. Wanneer je kiest voor een trouwambtenaar van de gemeente mag je, wanneer je geluk hebt, een keuze maken uit verschillende ambtenaren. De keuze moet (vaak) gemaakt worden vanaf een foto. Maar wat nou als het niet klikt? Best gek eigenlijk dat je alles van de grote dag tot in de puntjes regelt en zoiets belangrijks als een trouwambtenaar dan niet.
Wij waren op zoek naar een leuke, niet zo’n saaie trouwambtenaar, die met veel humor er een écht persoonlijke ceremonie van zou maken.

Overladen met allemaal leuke ideeën, komen we aan bij de stand van Carina op de beurs. Wat ons gelijk opviel was de professionaliteit maar vooral de warmte die haar stand uitstraalde.  We werden ontvangen door Mirjam. Carina was even afwezig, zij was elders op de beurs een workshop aan het geven. Mirjam vertelde ons enthousiast wat Carina allemaal voor ons zou kunnen betekenen. We besloten ons e-mailadres achter te laten en niet veel later ontvingen we een videobericht van Carina. Hierop besloten we een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

We spraken af bij een leuk tentje in Amsterdam. We hebben hier lang zitten kletsen en het klikte gelijk. Bij het afscheid spraken we af dat Carina nog van ons zou horen. Al voordat we de straat uit reden hebben we Carina laten weten dat zij degene was die ons ging trouwen. Toen moesten we nog 2 jaar wachten totdat het zover was.

In de aanloop naar ons huwelijk hebben we Carina geregeld gesproken. Carina was altijd bereikbaar voor vragen of advies. In haar drukste maanden spraken we haar wat minder maar Carina was altijd op de juiste momenten bereikbaar. Het officiële kennismakingsgesprek (bij ons thuis) was ontzettend gezellig. Hierdoor hebben we alles kunnen bespreken wat we wilden. Carina vroeg aan ons of we onze eigen geloften wilde schrijven. Wij zijn enorm dankbaar voor deze goede tip. Ja, het was spannend maar het heeft zoveel toegevoegd!

Carina heeft contact gezocht met onze familie en vrienden. Zo werd ons complete levensverhaal verteld. Leuk om dingen terug te horen die we zelf al lang vergeten waren ( of heel graag wilden vergeten ;)). Mijn vader heeft een behoorlijk ziekteverleden, is nog steeds niet de oude en hij heeft nog een lange weg te gaan maar Carina kon dit op een fijne manier bespreekbaar maken tijdens onze ceremonie.  Onze ceremonie was: liefdevol, warm, gezellig, teder, ontroerend, vol met humor… Eigenlijk kan ik hier elk positief woord wel neerzetten. Wanneer we onze film en trouwfoto’s terugkijken zien we zoveel mooie emoties voorbij komen. Het voelde alsof Carina al deze momenten samen met ons heeft meegemaakt.

Carina was op onze dag ook onze ceremoniemeester. We konden hierdoor alles loslaten. En omdat Carina onze vrienden en familie al voor een deel kende hoorde ze er al helemaal bij.

Lieve Carina, wij zijn dankbaar dat we mede door jou, voor de rest van ons leven kunnen terugkijken op een prachtige dag. Bedankt dat jij ons verhaal zo mooi gebracht hebt. Je bent een mooi, sprankelend en energiek mens!

Liefs, Ray en Carlijn

Contact

Carina Roemers Trouwambtenaar & Ceremoniespreker

Vragen of hulp nodig?