Lovevibes

Trouwen in het buitenland, het mooiste dat er is!

Zie je het voor je?
Al jouw lievelingsmensen bij elkaar op een van de mooiste plekken op aarde. De liefde vieren, stralend weer, mooie mensen, lekker eten, lekker drinken, samen zijn en tijd bestaat niet. Je met z’n allen opsluiten in jullie eigen unieke weddingbubbel, dit is onvergetelijk!  

Een beetje hulp kun je wel gebruiken en daar komt LoveVibes om de hoek. LoveVibes bestaat uit Bas Driessen & Carina Roemers, samen vormen zij twee onmisbare schakels in jullie Destination Wedding. Bas als fotograaf en Carina als jullie Nederlandse spreker/trouwambtenaar.

Uitdagingen
De twee meest voorkomende uitdagingen bij buitenlandhuwelijken zijn:

  • Er valt zoveel te regelen, waar moet je beginnen?
    Locatie, geschikte leveranciers kiezen, partijen vinden die je echt kunt vertrouwen en die hun afspraken nakomen, je gasten invliegen en laten verblijven, je eigen voorbereidingen op de grote dag en dan ook nog zeker willen weten dat iedereen zich gaat vermaken. Kortom: een mega organisatie. Bas en Carina hebben een interessant netwerk op het eiland. Mocht je het prettig vinden kunnen we ook een Weddingplanner voor je inschakelen.
     
  • Nederlandse professionals
    Sommige aspecten kun je perfect regelen met lokale inwoners van het eiland, maar sommige aspecten wil je gewoon heel graag doen met Nederlandse vakmensen. Zeker met een trouwambtenaar, maar ook met de fotograaf is het heerlijk als je gewoon je eigen taal kunt spreken. 

Naar ons idee zijn dat:

1. De ceremonie

De ceremonie is een van de belangrijkste moment van jullie grote trouwdag of -weekend. Jullie gaan elkaar het  JA woord geven en dat moet natuurlijk onvergetelijk worden! Super belangrijk natuurlijk dat iedereen dit mooie geheel goed kan volgen en verstaan.

2. De fotograaf

Hoe fijn is het om een Nederlandse fotograaf te hebben? Hij loopt tenslotte de hele dag met je mee! Iemand die jullie echt heeft leren kennen en weet wat bij jullie past. Die niet alleen jullie dag geweldig in beeld brengt, maar ook precies snapt wie wie is en daardoor de juiste momenten weet te pakken!? 

LoveVibes bestaan uit

  • Trouwambtenaar & ceremoniespreker Carina Roemers en 
  • Weddingfotograaf Bas Driessen


Met deze kanjers kan jullie trouwdag niet meer stuk! 
Carina en Bas zijn echt een team. Hebben al veel samen mogen werken in Nederland en zijn buitengewoon goed op elkaar ingespeeld. Een knikje of een oogwenk is genoeg om elkaar snel te informeren of te instrueren. Ze tillen elkaar naar een hoger level. Lopen elkaar niet in de weg, maar vullen elkaar telkens weer aan. Dit geeft rust, waardoor er ruimte om nog meer aandacht te geven aan andere aspecten. Zijn beide gewend te werken op een bepaald kwaliteitsniveau maar wel met een enorme bak humor en gezelligheid. Met deze twee verzeker je jezelf van een stressvrije trouwdag, een hele gezellige periode op het eiland en een waanzinnig eindproduct.

Uniek aanbod
2021 is best een spannend jaar om te trouwen. Toch zijn er zeker mogelijkheden voor het najaar van 2021. Ook kun je al boeken voor 2022, de eerste boeking is zelfs al binnen! Wil jij onderdeel zijn van dit buitenlandavontuur? Voel je welkom! Carina en Bas ontvangen jullie met open armen! Samen gaan jullie een geweldige en onvergetelijke tijd tegemoet. 

Contact

Carina Roemers Trouwambtenaar & Ceremoniespreker

Vragen of hulp nodig?