Terugkomdag business bootcamp

Lieve deelnemers van 2021 en 2022,

het afgelopen jaar heb je bij mij de Business Bootcamp gevolgd. Jullie moesten eens weten hoe ik heb genoten van deze momenten met jullie. Ik vind het dan ook echt geweldig dat de appgroepjes nog bestaan, dat ik met velen van jullie nog af en toe contact heb en dat ik hier en daar nog tips of advies mag geven. Jullie zitten echt stuk voor stuk in mijn hart. 

Tijd voor een terugkomdag! 
Elkaar weer even zien en vasthouden, ervaringen uitwisselen, weer even die bak energie voelen met z’n allen, dat lijkt mij heerlijk! Gaan we dus ook gewoon doen!

Ik organiseer het tegen kostprijs en zou het geweldig vinden je er bij te hebben. Dan maken we er een te gekke zondag van! Onderaan de pagina kun je je inschrijven.

Zie ik je 11 september in Apeldoorn!?

Lieve groet,

Carina

Geef je snel op!

Contact

Carina Roemers Trouwambtenaar & Ceremoniespreker

Vragen of hulp nodig?