fbpx

Wil jij ook graag aan de slag als professional in de trouwwereld?

Kun jij het voorstellen? Dat je je geld kunt verdienen met je grote passie? Dat je alleen nog maar hoeft te doen wat je fantastisch vindt, waar je hart sneller van gaat kloppen en dat het geen moment voelt als werken? Ik wel! Mijn naam is Carina Roemers en ik doe sinds een aantal jaren niks anders meer!

Zelf is het mij gelukt om binnen 2 jaar uit te groeien tot een van de meestgevraagde sprekers in de trouwwereld. En dat is mij gelukt omdat ik -naast een lieve en oprecht betrokken Babs- ook een echte ondernemer ben. Dat helpt om een eigen bedrijf goed van de grond te krijgen. 

Van je passie je professie maken, dat is waar ik goed in ben. Die creativiteit in combinatie met een stukje bevlogenheid en wat lef zorgden ervoor dat ik ben gekomen waar ik nu mag zijn. En dat kan ik jou ook leren! 

Van je passie je professie maken, dat is waar ik goed in ben. Die creativiteit in combinatie met een stukje bevlogenheid en wat lef zorgden ervoor dat ik ben gekomen waar ik nu mag zijn. En dat kan ik jou ook leren

Gun jezelf de Carriere van je dromen!

Per januari 2021 lanceer ik, op veler verzoek, verschillende trainingen en jij kunt meedoen! Leer de fijne kneepjes van het vak!

Misschien heb jij dezelfde droom als ik, om je geld te verdienen met een eigen bedrijf in de trouwbranche, maar heb je nog wat hulp nodig?  Ik help je graag. Of je nou spreker wilt worden, of een andere professional in de trouwbranche; ik weet zeker dat ik je verder kan helpen. 

Naast mijn ondernemersvaardigheden en mijn talent voor spreken ben ik opgeleid tot 1e graads docent: dit lijkt mij de ideale combinatie om jou -als professional- in rap tempo naar het volgende level te brengen!  Are you in?

Verander je leven en doe mee aan een van de

CR ACADEMY Cursussen

basistraining trouwambtenaar

Basistraining om je klaar te stomen voor je eerste ceremonie

3-daagse Business BOOTCAMP

Voor zelfstandig trouwambtenaren die een jaaromzet willen van minimaal € 30.000,-.
Het life changing event voor trouwambtenaren (to be).

BOOTCAMP 2.0

Vervolg op de 3-daagse business bootcamp voor zelfstandig trouwambtenaar

Bootcamp voor Sprekers & Presentatoren

Deze training wordt binnenkort gelanceerd. Meer informatie volgt.

CONTACT

Wil je je opgeven of meer informatie? Vul in en Carina neemt snel contact met je op!

Vragen of hulp nodig?

Bel 06-144 33 884, mail mij of vul het contactformulier in.