fbpx

Carina als
trouwambtenaar

Ga jij trouwen in 2023 of 2024?
Ben je op zoek naar een geweldige trouwambtenaar?

Yes! Je gaat trouwen! Ben jij stiekem ook een beetje bang voor een vreselijk saaie trouwceremonie? Terwijl dit eigenlijk juist het hoogtepunt van je dag zou moeten zijn? Geen paniek! Carina zorgt ervoor dat je geen moment stress hoeft te hebben en juist enorm kunt uitkijken naar en genieten van dit bijzondere moment. 

check of jouw trouwdatum nog beschikbaar is

Carina is enthousiast, opgewekt en vol energie!

In korte tijd groeide zij uit tot een van de meest gevraagde trouwambtenaren van ons land. Als je voor Carina kiest, kies je voor kwaliteit en weet je zeker dat je een onvergetelijke ceremonie krijgt. Met haar ruim 14 jaar ervaring weet ze precies waar ze het over heeft en is ze niet alleen jullie spreker, maar ook de regisseur van dit belangrijke moment op jullie dag. Ze doet niet alsof ze jullie kent, maar ze kent jullie echt. Samen met jullie vrienden en familieleden is zij in staat om jullie te verrassen met eerlijke en betekenisvolle verhalen. Moeiteloos weet ze ervoor te zorgen dat de ceremonie zowel ontroerend is als dat er hard wordt gelachen. Los, ongedwongen, opgewekt en veel humor is wat je kunt verwachten! Ga jij trouwen in 2023 of misschien wel in 2024? Neem snel contact op!

Trouwen metCarina

Na een aantal tenenkrommende en saaie huwelijksceremonies bijgewoond te hebben dacht Carina: ‘Dit moet anders!’ En zo solliciteerde ze al op haar 23e bij de gemeente voor de functie van trouwambtenaar. Het werd een groot succes. Na zes jaar besloot ze: “Dit is mijn passie, ik wil dit niet alleen in mijn eigen gemeente doen, maar door het hele land”. Sindsdien voltrekt ze huwelijken in binnen- en buitenland. Carina is een van de meest gevraagde trouwambtenaren van Nederland en haar agenda stroomt snel vol. Wil je haar erbij hebben? Boek dan op tijd (12 – 24 maanden van te voren). 

Trouwen kan natuurlijk in het gemeentehuis, maar de meeste bruidsparen kiezen tegenwoordig gelukkig hun eigen favoriete locatie. Zo kun je trouwen op een mooi landgoed, een pittoresk kasteeltje in de Ardennen, een gave beachclub aan zee, of trouw jij midden in het bos? Het kan allemaal! Carina reist door het hele land, van Groningen naar Rotterdam, van Den Haag naar Arnhem en van Amsterdam tot Maastricht. Trouwen jullie in het buitenland? Te gek! Carina reist graag met jullie mee. 

Kies je Carina als jullie spreker, dan ga je voor kwaliteit. Zeker weten dat het helemaal goedkomt van de 1e tot de laatste minuut, dat voelt zo goed! Haar ceremonies zijn relaxt, laagdrempelig, humor, verrassend, mega persoonlijk en onvergetelijk. Wil jij een topceremonie? Wil jij je geen moment zorgen maken? Dan ben je bij Carina aan het juiste adres. Carina trekt de jas van regisseur aan en gaat voor een 10! 

Werkwijze

Jullie ceremonie wordt het mooiste, meest betoverende, deel van jullie dag, samen met Carina ontwerpen jullie de ceremonie. Carina komt met goede tips en ideeën om jullie ceremonie onvergetelijk te maken. Er zullen net zo veel gesprekken plaats vinden als nodig. Carina komt eerst bij jullie thuis en daarna kan het contact via mail of Skype verlopen. Vanaf de eerste kennismaking is Carina nauw betrokken. Met haar talent voor schrijven maakt zij jullie levensverhaal, jullie liefdesverhaal tot het meest waardevolle document dat je ooit zult krijgen. Een verhaal om voor altijd te bewaren.

Reviews

kosten

Een persoonlijke ceremonie is maatwerk en daar zit tijd in. Carina gaat niet voor half werk maar gaat voor de perfecte ceremonie. Deze intense werkwijze, gecombineerd met de enorme dosis ervaring en veel  aanvragen maakt dat Carina’s tarief hoger ligt dan dat van een gemiddeld zelfstandig spreker. Wil je meer weten over haar werkwijze en de kosten, laat even je naam achter en Carina neemt contact op. Carina wil graag weten wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn, ze kan dan gelijk vertellen hoe ze werkt, wat je van haar mag verwachten en natuurlijk ook over de kosten. 

wil je trouwen in het buitenland ?

Carina gaat graag mee! 
In de afgelopen jaren heeft ze verschillende huwelijken mogen voltrekken in Spanje, Italie en Belgie, maar er staan zeker nog een aantal landen op haar wishlist. Curacao, Aruba, Sint Maarten bijvoorbeeld. Of wat denk je van Kroatie, Portugal en Griekenland?

Sinds 2020 is Carina een te gekke samenwerking gestart met fotograaf Bas Driessen. Samen vormen zij ‘Lovebives’ en verzorgen zij huwelijken op Ibiza. Heb je plannen? Stuur even een mailtje, of bel, ze vertelt je  graag over de mogelijkheden. 

Gratis kennismaken

Enthousiast geworden? Dan is het hoog tijd om eens kennis te maken! Carina nodigt jullie graag uit voor een videocall. Dan kun je gelijk kijken of het klikt! Mocht Carina jullie trouwambtenaar worden dan komt ze tijdens het volgende bezoek natuurlijk bij jullie thuis.

burgerlijk huwelijk

Wil je graag je eigen gemeente trouwen maar met een door je zelf uitgekozen trouwambtenaar? Dan kan Carina dit doen. De gemeente dient haar aan te stellen voor een dag. De gemeente kan hier legekosten voor in rekening brengen. Dit is niet de meest gebruikelijke manier, de meeste bruidsparen die een zelfstandig trouwambtenaar kiezen, kiezen voor het ceremonieel huwelijk. Een geweldige optie met interessante voordelen!

ceremonieel huwelijk

Misschien heb je een geweldige trouwlocatie in je hoofd, die geen officiële trouwlocatie is, of wil je graag op een tijdstip trouwen waarop dat normaal gesproken niet kan? Hier is een oplossing voor; het ceremonieel huwelijk. Het officiële huwelijk kun je sluiten bij de gemeente, bijvoorbeeld gratis op maandagochtend of op een andere dag aan het loket. Vervolgens kun je trouwen op jouw eigen favoriete tijd en locatie met alle vrienden en familie erbij. Het huwelijk bij de gemeente is rechtsgeldig, de ceremonie op jullie echte trouwdag is dat niet, maar dat hoeven we niemand te vertellen. De omstandigheden van een ceremonieel huwelijk zijn vaak fantastisch en daarom kiezen steeds meer bruidsparen voor deze optie. Wil jiij trouwen in het bos, op een boot, een landgoed of op het strand? Alles kan! Neem gerust contact op met Carina om de voordelen van het ceremonieel huwelijk op een rijtje te zetten.

herbelofte

Carina hoort regelmatig: “Konden wij onze ceremonie nog maar eens overdoen. Zo leuk als dit hadden wij het vroeger niet”. Tijden zijn veranderd. Vroeger was de ceremonie meer een soort plechtigheid, tegenwoordig is het een uniek moment, een feestje. Wil je het nog eens overdoen? Doe het gewoon! Spreek opnieuw de belofte uit tijdens een sfeervolle ceremonie tijdens jouw 10, 15, 25 of 40 jarig huwelijksfeest of gewoon als jullie zin in een feest hebben! Carina heeft hiervoor de leukste ideeën!

Vragen of hulp nodig?

Bel 06-144 33 884, mail mij of vul het contactformulier in.