fbpx

Carina als
spreker

Zodra ze de ruimte inloopt verandert de energie. Carina sprankelt, neemt je mee en zet je AAN. Vol inspiratie verlaat jij het theater; zin om te knallen en het verschil te gaan maken!

Organiseer je een evenement of congres en zoek je iemand die een geweldige talk komt houden? Een talk die inspireert? Een talk die het publiek op het puntje van hun stoel laat zitten?

carina sprankelt , neemt je mee en zet je aan.

1D1A1185-bewerkt

dan ben je bij carina aan het juiste adres

Carina is een echte ondernemer in hart en nieren.
In 15 jaar bouwde ze succesvol 8 bedrijven, waarvan 5 in de fitnessindustrie, maar ook 2 bedrijven minder succesvol. Ze weet als geen ander hoe je een product of dienst snel en krachtig op de markt brengt en verkoopt.

Met haar snelle en creatieve brein weet ze steeds te verrassen. Daarnaast is ze een goede spreker en schrijver; als trouwambtenaar schreef ze meer dan 500 speeches volledig op maat en steelt ze keer op keer de show.

Carina spreekt over

Ondernemen

ondernemen

Hoe kom ik bij de top 20% van de beste aanbieders binnen mijn branche? Om gezien en gevonden te worden is het belangrijk om bij de top 20% in jouw branche te zitten. Hoe kom je daarbij? Hoe verhoog je jouw positie?
neem contact op

Sales

Sales

Verrassend verkopen. Hoe benader jij jouw lead? Weet jij nog steeds te verrassen? Carina is een verkooptalent. In de fitnessbranche verkocht ze in haar uppie meer dan 5.000 abonnementen. Ze verzon de gekste acties om nieuwe leden te scoren en scoorde afsluitpercentages van 86%!
neem contact op

Spreken

Spreken

Word jij wel eens gevraagd om te spreken voor publiek maar vind je het super spannend? Heb je geen idee hoe je je verhaal boeiend overbrengt en hoe je je publiek aan je lippen laat hangen? Geen probleem! Carina legt het je uit in haar lezing: “Hoe laat ik mijn publiek aan mijn lippen hangen”. Ook kan ze je helpen met haar lezing “Zelfverzekerd presenteren”
neem contact op

Carina blinkt uit in

Ondernemen

In 15 jaar tijd bouwde ze succesvol 8 bedrijven. Natuurlijk met hoogtepunten maar zeker ook dieptepunten. Carina ziet in ieder persoon zijn of haar potentie en met haar creatieve ondernemersbrein ziet ze in mum van tijd hoe iemand zijn of haar onderneming beter uit de verf kan laten komen.

sales

Carina is een verkooptalent. In de fitnessbranche verkocht ze in haar uppie meer dan 5.000 sportabonnementen. Ze verzon de gekste acties om nieuwe leads te vinden en scoorde afsluitpercentages van 86%. Haar creativiteit in combinatie met haar enthousiasme werken aanstekelijk!

spreker

Carina heeft als trouwambtenaar en als presentatrice meer dan 500x op het podium gestaan voor in totaal meer dan 50.000 mensen. Ze houdt van het podium en inspireert anderen graag hoe zij ook het podium kunnen betreden en tegelijkertijd helemaal authentiek zichzelf mogen blijven.

Reviews

CONTACT

Samenwerken met Carina? Neem gerust contact op! Ze kan niet wachten je bericht te ontvangen!

Vragen of hulp nodig?

Bel 06-144 33 884, mail mij of vul het contactformulier in.