fbpx

Carina als
presentatrice

Organiseer je een evenement, congres, festival of show en zoek je iemand die dit moeiteloos, vlot en professioneel presenteert? Dan ben je bij Carina aan het juiste adres! Ook kan zij jullie bedrijfsfilm presenteren.

Carina is enthousiast, sprankelend en ontwapenend. Altijd op zoek naar echte verhalen, passie en verbinding. Gooi de mooie eigenschappen en talenten van Robert ten Brink, Joris Linsen en Linda de Mol in een blender en BAM, daar is Carina. 

Carina is jullie spraakmaker, jullie visitekaartje, de verbindende factor.

Carina de

onderneemster

Naast presentatrice is Carina spreker en een onderneemster in hart en nieren. In 15 jaar stampte ze acht bedrijven succesvol uit de grond. Hierdoor is zij nu in staat om te doen wat ze leuk vindt. Presenteren vindt ze het allermooiste om te doen. Echter, met haar ondernemerservaring begrijpt ze als geen ander welke belangen er kunnen spelen, hoe je spraakmakend kunt presenteren en er tegelijkertijd voor kunt zorgen dat iedere partij zich comfortabel voelt. 

WAT Carina al deed

  • Opleiding TV presenteren deel 1 en 2 in Hilversum
  • Eigen TV programma ‘Wat een Vak!’ bij RTVNOF.
  • Nominatie Presentatietalent van het jaar bij de NLPO (Nederlandse Lokale Publieke Omroepen)
  • Presenteerde tal van shows en evenementen
  • Schreef al 500 unieke trouwspeeches
  • Sprak al voor in totaal meer dan 75.000 man

Reviews

CONTACT

Op maat geschreven, of vanuit de losse pols: bij Carina ben je aan het juiste adres! Ze komt graag in contact om samen te kijken naar een inspirerende invulling van jouw evenement. Ze kan niet wachten op jouw bericht!

Vragen of hulp nodig?

Bel 06-144 33 884, mail mij of vul het contactformulier in.