Presentatrice

Presentatrice

Organiseer je een evenement, beurs, congres, festival of show en zoek je iemand die dit moeiteloos, vlot en professioneel presenteert? Dan ben je bij Carina aan het juiste adres! Ook kan zij jullie bedrijfsfilm presenteren.

Carina is jullie spraakmaker, jullie visitekaartje, de verbindende factor. Naast presentatrice is Carina een onderneemster in hart en nieren en leidt ze verschillende bedrijven succesvol. Met haar ondernemerservaring begrijpt ze als geen ander welke belangen er kunnen spelen, hoe je spraakmakend kunt presenteren en er tegelijkertijd voor kunt zorgen dat iedere partij zich comfortabel voelt. 

Recentelijk volgde ze de opleiding ‘TV presenteren deel 1 en 2’ in Hilversum en inmiddels heeft ze al heel wat uren gemaakt. Op maat geschreven, of vanuit de losse pols: bij Carina ben je aan het juiste adres! Ze komt graag langs om samen te kijken naar een inspirerende invulling van jouw evenement. Voor een schappelijk tarief een professionele presentatie.

Referenties

Gerke Tijtsma | Organisatie Admiraliteitsdagen | Dokkum

Een sportief hoogtepunt van de Dokkumer Admiraliteitsdagen is het bungeeroeien. Deze wedstrijd vroeg om een enthousiaste presentatrice: Carina Roemers! Dit bleek en schot in de roos.

Carina verzorgde de gehele presentatie van het bungeeroeien van ongeveer 3 uur lang. Een DJ zorgde voor achtergrondmuziek en Carina deed interviews met de deelnemende teams, de begeleiding en tijdens de prijsuitreiking, met enkele hoogwaardigheidsbekleders. Tussendoor werden regelmatig de tussenstanden gedeeld, het publiek (zo’n 1500 man sterk) opgezweept en wat weetjes verteld over de verschillende teams en het bungeeroeien.

Als organisatie/wedstrijdleiding werden we volledig ontzorgd door de ontzettend vakkundige, zeer enthousiaste en spontane manier van presenteren en interviewen van Carina. We hopen in 2023 opnieuw een beroep op haar te kunnen doen!

Stijn van Oosten | Van Iersel Luchtman Advocaten | Breda

Carina heeft als enthousiaste presentatrice onze Bedrijvenloop, onderdeel van de Bredase Singelloop, op een zeer aansprekende manier neergezet. Ze schakelt moeiteloos tussen korte gesprekjes met deelnemers en feestelijke prijsuitreikingen. Daarnaast bracht ze als vlogger de dag ook nog eens op een leuke en ludieke manier in beeld. Hierdoor kreeg iedereen kort na het event een mooi beeld van hoe de dag was geweest. Kortom, ik was zeer blij verrast door haar optreden!

Remco Rutgers | Bruid Media | Amersfoort
 

De verkiezing Bruidsfoto Award (BFA) staat bekend als de ‘Oscars’ voor bruidsfotografen in Nederland en België. Bij een dergelijk prestigieuze verkiezing is het van uitermate belang om een aansprekende presentator of presentatrice te hebben die het event vanaf het podium professioneel begeleidt. Voor de 16e editie van de BFA Award uitreiking op 7 september 2020 heeft Carina namens de BFA organisatie het event gehost. Als haar eerste natuur weet zij vol power de zaal te binden en te boeien. Schijnbaar moeiteloos weet zij de verschillende elementen van de uitreiking op vakkundige wijze te laten verlopen. Met een heldere verwoording, energiek en oog voor detail weet Carina als geen ander een dergelijk event neer te zetten. Bovendien heeft zij in het voortraject ook actief een bijdrage geleverd aan het verpersoonlijken van het event. Kortom, indien u een ‘bruistabletje’ op het podium zoekt voor een event, dat is Carina uw presentatrice!

Check hier de aftermovie:

 

Contact

Carina Roemers Trouwambtenaar & Ceremoniespreker

Vragen of hulp nodig?