fbpx

Trouwen in
het buitenland

Trouwen in het buitenland, het mooiste wat er is! Zie je het voor je?

Al jouw lievelingsmensen bij elkaar op een van de mooiste plekken op aarde. De liefde vieren, stralend weer, mooie mensen, lekker eten, lekker drinken, samen zijn en tijd bestaat niet. Je met z’n allen opsluiten in jullie eigen unieke weddingbubbel, dit is onvergetelijk! 

Trouwen in het buitenland, het mooiste wat er is!

Natuurlijk wil je ook een goede spreker mee, want als je je liefdesfeest zo groots en bijzonder viert, dan mag een steengoede ceremonie niet ontbreken! Voor velen was Carina al de onmisbare schakel in hun Destination Wedding. Ze vloog naar Barcelona, Umbrie, Puglia en meerdere keren naar Ibiza. Dat eiland zit echt in haar hart. Portugal en Kroatie staan nog op haar wensenlijstje! 

Sommige aspecten kun je namelijk perfect regelen met lokale bewoners van het eiland, maar andere onderdelen wil je gewoon heel graag regelen met Nederlandse vakmensen. Zeker met een trouwambtenaar is het heerlijk als je gewoon je eigen taal kunt spreken en elkaar in Nederland al kunt ontmoeten.

Samenwerkingen

Omdat Carina al geregeld in het buitenland heeft mogen trouwen heeft ze een groot netwerk met wedding professionals, zowel weddingplanners, fotografen als videografen in het buitenland maar ook kent ze geweldige leveranciers uit Nederland die dolgraag met jullie meevliegen. Geef gerust aan waar je nog naar op zoek bent en Carina denkt graag mee! 

We maken het onvergetelijk!

Met Carina erbij kan jullie trouwdag niet meer stuk! 

Carina is gewend om op een bepaald kwaliteitsniveau te werken, maar wel met een enorme bak humor en gezelligheid. Met haar erbij verzeker je jezelf van een stressvrije trouwdag, een hele gezellige periode op het eiland en een simpelweg onvergetelijke ceremonie.

Ready? Neem snel contact op en samen gaan jullie een geweldige en onvergetelijke tijd tegemoet!

Vragen of hulp nodig?

Bel 06-144 33 884, mail mij of vul het contactformulier in.