fbpx

Sandy & Erik trouwen bij de Hooge Vuursche

Ze hadden er zo ontzettend naar uitgekeken. Alles was tot in de puntjes voorbereid. Ze hadden een topteam van Weddingprofessionals gestrikt, die hun dag zo mogelijk nog (een beetje) mooier gingen maken, ik was een van hen en voel me daarmee echt vereerd. Iedereen was er helemaal klaar voor.

Hun grote dag vond plaats op de Hooge Vuursche. Als je een beetje thuis  bent in trouwland, dan ken je deze locatie. Een zeer fotogenieke locatie, rustig gelegen, in de Baarnse bossen. Hier op het kasteel weten ze precies hoe ze je het gevoel geven dat je bijzonder en speciaal bent. De locatiemanager van de dag weet precies wat er gebeurt, kent het draaiboek uit zijn hoofd en heeft geen twijfel. Zo prettig. Ik kom hier graag.

De dag begint rustig. Gasten verzamelen zich en checken in; om een echte weekendbeleving te creeeren blijven de meeste daggasten ook een nachtje slapen, zo bijzonder. Als je je dag nog iets specialer wilt maken, overweeg dan eens over om een aantal mensen te laten overnachten. De ochtend na jullie grote dag samenzijn voelt heel speciaal! Lekker nakletsen, echt genieten.

Voor de ceremonie liep ik nog even naar de bruid. Zij was in de bruidssuite en bij Make up Artist Annemiek Wijsman. Annemiek is een topvisagiste, wordt veel gevraagd en zij doet het anders dan anders (houd ik van): zij reist de hele dag met het bruidspaar mee om de make-up daar waar nodig even bij te werken. Nou kun je Sandy ook gerust vanuit haar bed gelijk in een trouwjurk heisen, want die meid is echt meer dan prachtig, maar de finishing touch van Annemiek voelt heel bijzonder. Je voelt je zo mooi, en dat straal je ook uit! Ik kom Annemiek vaker tegen en kan alleen maar zeggen: Wow. Dikke. Vette. Aanrader.

De ceremonie was voor mij! En dan heb ik natuurlijk maar een doel: zorgen dat dit een onvergetelijk moment wordt! Ik wens dat er tranen worden gelachen en dat men geraakt zal zijn door mijn woorden en verhalen. In het geval van Erik  & Sandy  deed ik dat niet alleen; ik had maar liefst 4 mensen die ook een woordje tot het bruidspaar wilde richten. Ik houd van speeches door familieleden en vrienden, het geeft zoveel extra dynamiek aan de ceremonie. Bovendien is het echt mega persoonlijk. Samen hebben we Erik &  Sandy ongelooflijk in het zonnetje gezet, al hun eigenaardigheden en bijzondere talenten even bij langsgelopen en elkaar nog beter leren kennen!

En dan het spannendste moment…
De geloften. Deze wilden ze wel afleggen. Gelukkig, want dat is pas echt een onvergetelijk moment! Eigenlijk vindt ieder bruidspaar dit een enorm spannend moment. Dat snap ik heel goed want het is ook niet niks om ten overstaande van al jullie geliefden de liefde van je leven te vertellen waarom hij/zij zo speciaal is! Natuurlijk kan ik hier altijd mee helpen. Bruidsparen sturen hun geloftes vaak naar mij toe en indien gewenst geef ik nog wat tips. Vaak genoeg is dat niet eens nodig, want alles wat recht uit je hart komt is natuurlijk perfect, maar in dat geval geef ik die bevestiging die je zo graag wilt horen; namelijk dat het precies goed is.

De  dag begint vaak met de ceremonie. Ik ben me er enorm van bewust dat ik kan zorgen voor een enorme kick-start, waarbij alle gasten zich weer een beetje meer verbonden voelen en zich onderdeel voelen van iets heel bijzonders. De trouwambtenaar kan de ceremonie maken maar ook breken, een grote verantwoordelijkheid met hoge verwachtingen. Daarom ben ik ook altijd nog gezond nerveus voor een ceremonie. Ik heb mijn ‘show’ goed voorbereid, maar ik ken het publiek nog niet zo goed. Natuurlijk heb ik met een aantal van hem gesproken of gemaild, maar nu zitten ze gewoon echt voor me! Zal het net  zo leuk worden als ik van te voren heb bedacht?

Als alles zo uitpakt als je hoopt, alles draait, het publiek is betrokken, gezellig en reageert geweldig op alles wat je vertelt… dan kon zo’n dag niet meer stuk. In het geval van Sandy &  Erik  was dit zo’n ceremonie. Alle emoties kwamen voorbij. We hebben gelachen, tranen weggeveegd, we voelden ontroering, bewondering, gezelligheid en vreugde.

Wat een topstel.
Wat een topdag.
Nooit meer naar huis.

Review van Erik & Sandy

Wat een topper is Carina!

Zij heeft een heel belangrijke rol gespeeld op onze bruiloft. Carina’s ceremonie was zo persoonlijk, ontspannen, lief, spontaan, gezellig en ontroerend! Het begin van een prachtige dag met een klein gezelschap. Onze gasten hebben het nu nog over haar. Ze is een sprankelende persoonlijkheid en iedereen heeft daardoor zeer geboeid naar haar geluisterd. Je merkt dat Carina helemaal op haar gemak is tijdens de ceremonie. Ze weet precies op de juiste momenten aan de juiste dingen te denken. Ze leidt iedereen op een professionele en vrolijke manier door de ceremonie waarbij geen enkel ongemakkelijk of saai moment ontstaat. Haar speech klopte aan alle kanten, alsof ze alles wat we verteld hadden samen met ons had meegemaakt.

Carina heeft onze ouders en broers gevraagd ook te spreken bij de ceremonie. Dat ze dat gedaan hebben, is voor ons zó bijzonder! Een waardevoller cadeau kun je als bruidspaar eigenlijk niet krijgen op je trouwdag. Carina zorgde dat alle speeches goed op elkaar en haar ceremonie aansloten, dat er geen dubbelingen waren. Ook bood ze hulp bij onzekerheden of twijfels. En dit alles natuurlijk in het grootste geheim, zodat wij een geweldige verrassing kregen op de dag zelf.  Uiteraard had Carina het bij de kennismaking wel aan ons voorgelegd, maar we hadden nooit verwacht dat onze familie dit zou doen.

Ook hebben we met de hulp van Carina onze geloften uitgesproken naar elkaar. Zonder Carina hadden we dat nooit gedurfd, maar wat zijn we blij dat we dat gedaan hebben. Alles bij elkaar hadden onze gasten zoiets nog nooit meegemaakt. Sommigen zeggen zelfs; ‘Dit is de mooiste bruiloft waar ik ooit geweest ben’ en ‘Alle bruiloften na deze kunnen nooit zo leuk meer zijn’. We voelen ons bijna schuldig! Haha.

Als je het wilt, denkt Carina ook mee over allerlei bruiloftzaken. Ze heeft leuke tips en kent de beste leveranciers.

Lieve Carina, je hebt ons hart gestolen en als we terugdenken aan onze mooie dag dan komt jouw prachtige ceremonie als een van de eerste dingen voorbij. Een tip voor de bruidsparen die Carina inhuren; laat je ceremonie filmen, want je wilt dat keer, op keer, op keer terugkijken. 

Erik & Sandy

Credits

Fotograaf:      Vudihn Duy  | http://www.vudinhphotography.com
Videograaf:   Melissa Vermeulen | https://www.melissavermeulen.nl
MUAH:            Annemiek Wijsman  | https://annemiekwijsman.nl
Locatie:          Kasteel de Hooge Vuursche | https://www.hoogevuursche.nl/trouwen/

RECENTE
BLOGS

Wat zijn de mogelijkheden?

Een ander woord voor trouwambtenaar is BABS, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Carina werkt sinds haar 23e als gemeente BABS (gemeente Dongeradeel) en heeft

Lees verder »

Vragen of hulp nodig?

Bel 06-144 33 884, mail mij of vul het contactformulier in.