fbpx

Topleveranciers uit Trouwland presenteren een nieuw concept: LoveVibes!

Trouwen in het buitenland, wie wil dat nu niet?
Het is bijzonder. Je beleeft het samen zo intens, dat vergeet je nooit meer. Trouwen in het buitenland staat garant voor een onvergetelijke herinnering! Een intiem samenzijn met geliefden, momenten om voor altijd te koesteren.

De mensen van LoveVibes vinden dat er meer in het buitenland moet kunnen worden getrouwd. Er zijn veel bruidsparen die dat ook graag willen, maar vaak haakt men in de voorbereidingen al snel af omdat het te ingewikkeld of extreem kostbaar is of lijkt. Weddingplanner Martine, Bruidsfotograaf Bas Driessen en Zelfstandig Trouwambtenaar Carina Roemers zagen hier een gat in de markt en lanceren vandaag de oplossing: LoveVibes!

Trouw je in het buitenland en kies je voor LoveVibes, dan krijg je deze drie toppers uit de Nederlandse trouwwereld. De eerste editie zal plaatsvinden op Ibiza en wel in Oktober 2021.

Initiatiefneemster Carina Roemers reist door heel binnen- en buitenland om haar bruidsparen te trouwen: “Met z’n drieën zullen wij ons de komende jaren op verschillende buitenlandlocaties settelen voor enkele weken. Bruidsparen kunnen van te voren zien wanneer we waar zijn en kunnen ons als ‘Packagedeal’ boeken.” Doordat het drietal meerdere bruidsparen in een kort tijdsbestek van dienst kunnen zijn, betalen de bruidsparen slechts een fractie van hun reis- en verblijfskosten. Carina vervolgt: “Zo heeft het bruidspaar ons er alledrie bij; een sterk team waar je maximaal op kunt vertrouwen, ze kunnen optimaal gebruik maken van onze kwaliteiten en ervaringen en ons netwerk.”

Bas Driessen, een van de meest gevraagde fotografen van ons land is laaiend enthousiast: “Als je wilt trouwen in het buitenland, heb je eigenlijk een paar goede Nederlandse leveranciers nodig die met je mee gaan om alles in goede banen te leiden. Vaak wenst het bruidspaar een Nederlandse weddingplanner voor een strakke organisatie en de taalbarrière, een Nederlandse fotograaf voor de meest dierbare herinneringen nadien en een Nederlandse trouwambtenaar voor een betekenisvolle ceremonie. Dat kunnen wij bieden. Het unieke van LoveVibes is dat we telkens alledrie tegelijk beschikbaar zijn, omdat we hier echt delen van het jaar voor vrijhouden.”

De samenwerking tussen deze drie professionals komt niet uit de lucht vallen, ze werken momenteel al heel veel samen. Zo hebben ze onlangs het grootste huwelijk van Nederland mogen doen, ieder in hun eigen professie. Tijdens het festival Breda Live met 16.000 bezoekers organiseerden zij succesvol een huwelijk. Martine: “We hebben een uitzonderlijke klik met elkaar en werken met veel passie, energie en humor. Met z’n drieën hoeven we nauwelijks te praten; een knikje en we begrijpen elkaar. Als in een soort van estafette nemen we continu het stokje van elkaar over en maken we van iedere bruiloft een succes!”

En zo hopen de mensen van LoveVibes dat meer en meer bruidsparen durven te kiezen voor een buitenlandhuwelijk. Op de vraag of het dan niet erg kostbaar is om al je gasten in te vliegen, reageren ze: “Vaak denken bruidsparen dat ze alles voor iedereen moeten betalen, maar als je je gasten op tijd laat weten wat jullie plannen zijn, zul je zien dat de gasten vaak bereid zijn (een deel van) hun eigen reis- en verblijfskosten te betalen, dit scheelt aanzienlijk.”

Wil je meer weten over trouwen in in het buitenland met Lovevibes?
www.lovevibes.nl of laat een berichtje achter voor Carina en ze neemt spoedig contact op.

RECENTE
BLOGS

Wat zijn de mogelijkheden?

Een ander woord voor trouwambtenaar is BABS, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Carina werkt sinds haar 23e als gemeente BABS (gemeente Dongeradeel) en heeft

Lees verder »

Vragen of hulp nodig?

Bel 06-144 33 884, mail mij of vul het contactformulier in.