fbpx

Dit is Moon, deelnemer van de CR Academy

Zoals je misschien wel weet trouw ik niet alleen (geweldige) bruidsparen, maar ben ik sinds 2020 ook mijn eigen Academy gestart. En tijdens de laatste 3-daagse training deed er een heel bijzondere dame mee. Graag wil ik dit je haar leert kennen, en daarom hebben we deze film gemaakt:

Ze heeft op straat geleefd. Langs de kant van de weg geslapen. Minder dan een jaar geleden, om precies te zijn. Van grote hoogtes, naar diepe dalen, alles heeft ze gezien en meegemaakt. En ze kwam er bovenop. Moon Hoenderdos uit Amsterdam. Moon laat zien dat wat er ook gebeurt, dat het nooit te laat is om te kiezen voor verandering en om je dromen waar te maken.

Ze had de droom om trouwambtenaar te worden en besloot de 3-daagse Business Bootcamp bij de CR Academy te volgen. Hier werd ze in 3 dagen niet alleen trouwambtenaar, maar ook weer ondernemer. Een jas die haar enorm goed past. Dit document moest worden gemaakt, ter inspiratie, en ook omdat Moon in je hart gaat zitten. Ze is bijzonder. Deze vrouw wil je kennen.

Graag wil ik dat je Moon en haar verhaal leert kennen. Wie weet haal je er iets uit, misschien doet het je besluiten een andere koers te varen, of om ook -net als Moon- je dromen waar te maken.

Mijn boodschap aan jou: je leeft maar een keer.

Leef je mooiste leven.

Liefs, Carina

Ps. Meer informatie over deze training vind je hier

RECENTE
BLOGS

Wat zijn de mogelijkheden?

Een ander woord voor trouwambtenaar is BABS, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Carina werkt sinds haar 23e als gemeente BABS (gemeente Dongeradeel) en heeft

Lees verder »

Vragen of hulp nodig?

Bel 06-144 33 884, mail mij of vul het contactformulier in.